Produkter for profhilo engros (3)

PROFESJONELL MEL

PROFESJONELL MEL

W: 400 ÷ 420. Type 55 mel laget av de beste nordamerikanske hvete, for mer krevende pizzaiolos. Det er ideelt for elting med en tradisjonell metode for lang fermentering (over 24 timer) og kan oppbevares i opptil 6 dager i kjølerom. 25KG -10KG
Logistikk- og Leveringsmetoder

Logistikk- og Leveringsmetoder

C arisma har sitt eget effektive interne logistikkontor som sikrer raske leveranser med land- og sjøtransport overalt, og tar seg av alle operasjonelle og regulatoriske aspekter ved transport av ADR- og IMO-klassifiserte kjemiske produkter. Våre produkter leveres: lokalt i 1000 liters IBC-er, i 200 liters fat, i 25 og 5 liters kanister; i tilpasset emballasje etter forespørsel i Italia og Europa i enkeltroms eller fleromsgass tankbiler, i 1000-liters IBC-er, i 200-liters fat
Maursyre 94%

Maursyre 94%

FORMIC SYRE 94%